♥ Kakak New Gadget

 Nak dijadikan citer arituh Ipod kakak hilang dari pandangan huhuhu~ puas dah cari tapi tak jumpa.. dah lah sebelum tuh dok jalan sakan berholiday ke sana ke mari.. dat time baru balik dari Melaka attend wedding member cam yang saya citer kat sini dan sini.. so pale otak dah terpikir la may be benda tuh tertinggal.. tercicir atau segala ter yang len la huhuhu~ sayangnyaaaaaaaa~ Sebab Ipod tuh kan spesel skit sebab ada ukiran nama kakak kat belakang dia cam saya penah citer dulu huhuhu~

Kendian nak dijadikan citer.. Apple lak kuar Mini Ipad dia.. ikutkan hati takmoh belikan dah tapi biasa la kalo dah takde benda nak buat dia leka.. henpon ibu ayah dia lah jadi sasaran. Dah la memang smartphone cepat abih battery. Ditambah dengan godekan si kakak lagi cepat la bateri habih huhuhu~ So dat ayah bagi satu chance pada kakak untuk dapat gadget baru which is op kos her Ipad Mini.

Followers